Δείτε τις περιοχές της Βοιωτίας που εντοπίστηκαν τα 19 κρούσματα

Που εντοπίζεται η διασπορά σε Βοιωτία και Εύβοια…

Στη Θήβα είναι τα οκτώ. Πρόκειται για δύο 17χρονους, 39χρονο, 49χρονο 54χρονο, 56χρονο και δύο γυναίκες 23 και 43 ετών. 

Ένας άνδρας 27 ετών είναι ασθενής covid-19 στην Αλίαρτο και ένας ακόμη (αλλοδαπός) στα Οινόφυτα, όπου έχουμε επίσης δύο κρούσματα στην ίδια οικογένεια (πατέρας – γιος).

 Στο Σχηματάρι είναι δύο νεαροί αλλοδαποί από Αλβανία και Πακιστάν, καθώς και μία 31χρονη Ελληνίδα. 

Τέλος στη Λιβαδειά έχουμε έναν 76χρονο και μία 85χρονη η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

Στην υπόλοιπη Στερεά

Τρία άτομα από Λαμία και ένα από Καμένα Βούρλα, είναι τα νέα κρούσματα covid-19 σύμφωνα με τη λίστα του ΕΟΔΥ της 13ης Ιανουαρίου.

Πρόκειται για δύο γυναίκες 60 και 64 ετών και έναν ακόμη 78χρονο από τη Λαμία, καθώς και μία 48χρονη από το Δήμο Καμένων Βούρλων. Η τελευταία νοσηλεύεται μάλιστα στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 78χρονος είναι από τη λίστα του Γηροκομείου που είχε βρεθεί θετικός στις αρχές Δεκεμβρίου μαζί με τους υπολοίπους τροφίμους. Ενδιάμεσα είχε διαγνωστεί αρνητικός, ενώ σε τελευταία δειγματοληψία στις 11 Ιανουαρίου ξαναβρέθηκε θετικός!

Στην Εύβοια τα περισσότερα εντοπίζονται στα Ψαχνά, όλες γυναίκες από 41 έως 67 ετών και από τρία σε Χαλκίδα και Νέα Αρτάκη επίσης όλες γυναίκες από 35 έως 85 ετών. Τέλος δύο ακόμη γυναίκες εντοπίζονται σε Άγιο Αθανάσιο (28χρονη) και Μαντούδι (47χρονη) και ο μοναδικός άνδρας μένει στην Παραλία Αυλίδας και είναι 74 ετών.

Εκτός χάρτη για μία ακόμη φορά Φωκίδα και Ευρυτανία.

lamiareport

Σχετικά